Posted inNovosti

Microsoft Teams uskoro donosi novi izgled prezentacija

admininfo / Posted on / Comments off

Microsoft Teams, dobiće mogućnost prilagođavanja izgleda vaše prezentacije uz tri nova načina rada među kojima je i opcija reporter koja postavlja sadržaja iznad vašeg ramena, slično kao i na televizijskim vijestima.

Kako prenosi The Verge, druga će opcija biti standout koja omogućava da „lebdite“ iznad sadržaja u obliku siluete. Treća opcije side-by-side prikazuje prikaz vaše web kamere tik uz sadržaj koji predstavljate. Navodi se da će opcija standout biti predstavljena ovog mjeseca, a uskoro će biti dostupne i ostale. 

„Prezentacije trebaju biti više poput TV emisija“, tvrdi Nicole Herskowitz, generalna direktorica Microsoft Teamsa te ističe važnost pronalaska načina da takva digitalna iskustva budu još bolja.  

Na Microsoft Teams također dolazi i PowerPoint Live koji prezentiranje čini još lakšim. Izlagači će sada moći vidjeti bilješke, slajdove i chat u jednom prikazu, a sudionici će samostalno moći pokretati slajdove. Kasnije ove godine dolazi i end-to-end enkripcija pogodna za osjetljivije razgovore.

prenosi BUG.hr